Diverse

Vaccinul COVID-19 va fi testat inițial pe proprietarii de mașini cu nas/coarne de reni

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare !

Așteptarea a luat sfârșit. Vaccinul anti SARS-COV2 a intrat în fine în țară, însă autoritățile române tind să îl înlocuiască cu unul autohton. Serul românesc a trecut faza I de testare (pe populația maghiară din țară) și este pregătită de mai avansa un nivel.

“Pentru a ne asuma mai ușor diversele erori pe populația care contează, s-a luat această măsură, în ultimul moment, de a vaccina inițial posesorii de autovehicule cu nas și/sau coarne de ren”, a deschis discursul Arafat. Surse din anturajul boșilor din MAI chichotesc pe la colțuri că subiecții vor fi “aleși” printr-o tragere la sorți semi-mânărită de Dana Budeanu. Aceasta nu a vrut să spună prea multe, doar că are “5 fătălăi pe listă, toți din zodia Gemeni”.

Majoritatea medicilor români sunt încrezători odată cu apariția vaccinului în țară și speră la o rată de supraviețuire cât mai mică, la mare bătaie cu cea din Rusia. Dacă se poate, sub 0%. “Un pas mic pentru români, un pas mare pentru omenire.

Vom da în ei ca surdu’n clopot. Asta pentru că altă soluție n-avem, din pricina faptului că dânșii refuză o testare psihologică, an de an. Vaccinarea ne-a căzut mănușă”, a declarat conducătorul campaniei de vaccinare.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button