Sport

Un fan FCSB-ist, printre posibilii astronauți ce pot ajunge pe Marte și scrijeli “Vinde, pleacă, m**e Becali”

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

A început goana după recrutarea norocoșilor viitori astronauți care vor pleca în prima misiune cu echipaj uman pe Marte. SpaceX caută doritori, împătimiți ai fenomenului spațial să facă parte din echipa lor.

Unul dintre cei care ar putea păși pe planeta roșie s-ar afla și un român, fan înfocat al celor de la FCSB, însă un disident al conducerii și o voce vehementă împotriva lui Gigi Becali. “Doi ani mi-a luat să găsesc un munte perfect pe Marte pe care să scrijelesc mesajul “Vinde, pleacă, mo*i Becali”, în așa fel încât să poată vedea și galaxia Andromeda ce se întâmplă cu ceea ce a fost odată echipa Steaua”, spune românașul.

Contactat printr-un e-mail laconic de noi în care au fost puse hashtag-urile #fcsb și #becali, Elon Musk a dat repede reply, după nici 3 minute. “Da dude, este un fan înfocat ce vrea să fie astronaut. Era ș-un rapidist pe listă acum câțiva ani, dar s-a retras căci Rapidul se desființase și Copos plecase. Voia să scrie pe un deal marțian “Podul de piatră s-a dărâmat / A venit apa și l-a luat / Vom face altul și mai frumos / Să-ți dăm la m**e George Copos”. A zis că ne mai dă semn când va ști clar cu ce să îl înlocuiască pe Copos în text”

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button