Diverse

Un bugetar nu ajunge de 3 zile la muncă din cauză că nu se poate încheia la cămașă

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Greu tare cu trezitul de dimineață, mai ales după ce vii după un concediu permanent. Această acuză îi este adusă unui bugetar de către șefi, căci nu mai poate ajunge de 3 zile la muncă, pe motiv că nu se mai poate încheia la cămașa dragă lui, luată de amantă acum puțin timp.

Totuși, se pare că planul bugetarului este unul de lungă durată, către un deziderat mult mai înalt. “Mult a fost, puțin a rămas. Încă 3 zile scăzute până la mult adorata pensie de peste doar 16 ani”, este tot la ce se poate gândi vlăjganul. Deși toată lumea se aștepta ca omul nostru să reușească totuși să tragă lozul câștigător și să găsească tutorialul optim de încheiat nasturele buclucaș, iaca alta: după 3 zile flăcăul și-a dat seama că o cămașă are mai mulți nasturi, deci concediul său se va prelungi. Mai ales că unul era chiar în dreptul vârfului de burtă.

“Grav”, exclamă angajatorii. Pentru a preveni astfel de cazuri, 64% dintre instituțiile bugetare neimportante au introdus programele de tip “button day” și “sick day”, saptămânal. Pentru ca angajații să nu mai inventeze scuze puerile cusute cu ață albă pentru nevoile lor. De asemenea, pentru a nu opri producția din stat degeaba, câteva instituții au permis ca 1/3 dintre cei care vin cu cămăși să nu se încheie, cu condiția să nu aibă burduhan proeminent.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button