Monden

S-a aflat: Djokovic, eliberat de australieni după ce a început să dea cu bormașina la 6 dimineața

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Zile cu mare ghinion pentru starul tenisului mondial, Novak Djokovic. Acesta a fost blocat în Australia, după ce s-a prezentat cu o scutire medicală de la vaccin, de o reală îndoială. Autoritățile au înțeles că îl pot scoate din mână pe jucător, plasând-ul într-o cameră de hotel, privat de comexiune la internet, rachetă și minge.

Totuși, norocul i-a surâs într-o dimineață lui Novak după ce a găsit unealta de șantaj: o bormașină cu percuție cu o autonomie de 24 ore și o trusă de accesorii. Deși inițial nu a știut la ce este bună, recomandarea tatălui lui Djokovic a fost cât se poate de clară. “Deranjează tată și tu pe futacii tăi vecini Medvedev, Zverev și Tsitsipas ce se relaxează la TV între reprizele de sex pe meciurile tale pierdute pe volum maxim”

Inițial hotelul a fost evacuat complet și creată o zonă de excludere, unde puteau intra doar cei mai norocoși australieni: vaccinați cu schema completă, testați rapid antigen și surzi. Însă doar pentru moment, până când autoritățile locale au deliberat și l-au eliberat pe sârb.

Cu chiu, cu vai, tocmai când îl lăsa și mâna dreaptă iar bateria bormașinei era la 1%, reprezentații guvernului l-au poftit afară din cameră. Alternativa era ca hotelul să primească doar clienți sârbi proaspăt intrați în țară, care să funcționeze încă pe fusul lor orar și să nu și-o tragă în diminețile autraliene. Nu s-a găsit în timp util, lumea era inflamată”.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button