Politică

Rusia: Comandantul crucișătorului nu e mort, doar își ține respirația suficient de mult în apă

Apar raze de speranță pentru oficialitățile din Rusia. Deși inițial s-a crezut că toți cei de la bordul crucișătorului Moscova au pierit în apele Mării Negre, se pare că există supraviețuitori. Comandantul navei s-ar afla pe fundul mării ținându-și respirația, până ce inamicii ucrainieni se vor fi aflat plecați din preajma sa.

“A sărit primul din navă pentru a-și putea dovedi antrenamentul asiduu și a demonstra că își poate ține respirația cel mai mult dintre cei aflați la bord, haterilor occidentali ce sunteți”, este de părere media din Rusia.

Pentru a susține întreaga teorie aceeași media a scos de la saltea un video ce îl arată pe comandant antrenându-se pe plajele din Mamaia Nord, între anii 2000 și 2005, acolo unde se ascultau manele 24 ore din 24. Uneori își putea ține respirația câte un sezon întreg, până pleca și ultimul manelar de pe plajă.

Celebrând succesul, oficialitățile au început deja să vândă timbre poștale ce îl reprezintă pe comandant salutând curioșii ce fac diving împrejurul navei de pe fundul mării. De asemenea, într-o ceremonie restrânsă, filmată de curând, acesta a fost decorat chiar în lipsă, urmând să-și primească poza cu drapelul și decorația “Cel mai brav crucișător” când se va hotarî să își dea drumul la respirație și se va întoarce în țară.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button