Diverse

Promoție Tarom: cu doar 9.99€ ești dus până la aeronova de îmbarcare Qatar

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Noua conducere Tarom promite să revitalizeze transportul aerian românesc. Aceasta introduce măsuri disperate, numai să crească numărul călătorilor ce îi calcă pragul. Noul serviciu oferit, premium, elimină complet autobuzele acelea ponosite și aglomerate către aeronave: cu doar 9.99€ ești dus până la aeronavele de îmbarcare Qatar! “Dacă merge bine, promoția va fi extinsă și pentru aeronavele Emirates, greu încercate de penuria de clienți din perioada pandemiei”, spune board’ul de conducere Tarom.

Deocamdată 9.99€ pe sens, atunci când pista nu este înghețată sau alunecoasă. Și fără bagaje. Pentru cine vine cu mai mult de un rucsac se plătește o suprataxă de 20€. În termeni și condiții oficiali se specifică franc. “Bagajul de cală nu este inclus în preț, ci doar un ghiozdan 20×20 cm și un troller de mână. Pentru orice suplimnetar se plătește 5€ și se transportă în mână, în exteriorul geamului. Totul având grijă să fie prea mulți pe o parte care fac acest lucru, pentru a nu destabiliza aeronava” – TOS TAROM.

Serviciul, spun apropiați ai companiei, este valabil pentru toată lumea, timp de o lună. Peste tot în lume, nu doar pe Aeroportul Otopeni, iar copiii cu vârsta de până la o lună, încă nenăscuți, au gratuitate.

Se pare că dacă afacerea va decurge bine același sistem va fi implementat și la nivelul CFR Călători, unde cu doar 9.99 lei ai putea avea parte de o scădere de 2 minute din întârzierea finală. Practic cobori din trenul ce stă în câmp, urci în garnitura premium care te duce la alt tren ce stă în câmp. Totul face parte dintr-un Master Plan inclus de Ministrul Transporturilor în PNRR și aprobat de comisia UE.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button