Monden

Primii colindători, surprinși plecând acum din casa lui Florin Piersic

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

A fost bucurie și veselie mare în casele românilor de sărbătorea Nașterii Domnului și pare că și celebrului actor Florin Piersic a perceput de bun augur evenimentul. Acesta s-a lungit în data de 24 decembrie la un banc sec, închinzând parantezele la paranteze la parantezele parantezelor de abia acum. Asta întrucât, se scuză maestrul, era mereu întrerupt de colindele flăcăilor veniți la dânsul.

În momentul ieșirii colindătorilor, sub protecția anonimatului, aceștia au declarat că nimic nu mai era la fel. Un vlăjgan de vârsta a treia a aflat că este tată din nou. Amantele altor 2 flăcăi de 16 ani și-au găsit pe alții, c-au considerat că gagiii lor s-au despărțit de ele numai să nu le cumpere cadouri de sărbători.

“Am fost surprinși de faptul că nea Florin ne-a dat bani, nu s-a zgârcit, însă în momentul în care am ieșit afară am văzut că nu prea mai poți cumpăra mare lucru de ei, față de cum știam noi. Puteam cumpăra ruble cu banii primiți”, s-au plâns colindătorii.

Sub valul de acuzații, Florin Piersic se apără spunând că oricum nu aveau unde să plece, că atunci când au sosit era plină pandemie, nu era voie să se plece după ora 22 și după 5 dimineața doar cu declarație, ceea ce oricum nu aveau.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button