Diverse

Pelerinajul de Sf. Parascheva se mută de Crăciun, ca enoriașii veniți cu CFR să nu întârzie

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Vești bune pentru enoriașii de pretutindeni ! Atât CFR cât și Mitropolia Moldovei și Bucovinei – Arhiepiscopia Iașilor conlucrează pentru o mai bună desfășurare a pelerinajului prilejuit de Sf. Parascheva. Astfel că oficialitățile au anunțat că sărbătoarea va fi mutată cel mai devreme în preajma Crăciunului, pentru a putea ajunge toți enoriașii ce vin cu garniturile CFR-ului.

Off the record se pare că data fusese bătută în cuie inițial de ziua națională, 1 decembrie, însă nu ajungeau destule porții de ciolan cu cârnați la toată lumea (fără a-i pune la socoteală pe cei care țineau post). Plus că CFR nu garanta sosirea trenurilor cu enoriași până pe data de 1.

“CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă moldovenii ce aleg serviciul nostru fac rezervările din timp. Pentru a evita aglomerația rugăm pe fiecare moldovean în parte să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. Avem băutură pentru ce ajunge la toată lumea.”, anunță un ultim comunicat oferit de reprezentanți ai CFR.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button