Politică

Ministerele Dezvoltării și Familiei dispar și apare Ministerul Dezvoltării Familiei

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Val de restructurări în noua alianță de guvern. Aceasta consideră pierderi deopotrivă de vreme și de bani pentru majoritatea ministerelor, așa că s-a încropit o acțiune de comasare a lor. Primele pe listă sunt și printre cele mai tinere, Ministerele Dezvoltării și Familiei. Acestea vor dispărea din cabinet și va lua ființă Ministerul Dezvoltării Familiei, cu o șefie rotativă, câte o săptămână la Dezvoltare și câte o alta la Familie.

Decizia nu a fost una ușoară, spun reprezentanții guvernului. Deliberarea a fost una îndelungată și cu sudoare, prima variantă luată în calcul fusese Ministerul Nedezvoltării Familiei, însă aceasta încuraja comunitatea din ce în ce mai largă a LGBT. Surse apropiate lui Marcel Ciolacu susțin că este doar începutul, urmându-le ministerele derivate: Dezvoltării Familiei Tradiționale, Dezvoltării Familiei Ezoterice și Dezvoltării Familiei Neutre. “Am fi creat mai multe, însă Firea n-are destule rude pe care să le pună miniștri”.

În anul ce va urma restructurarea va continua și cu alte ministere de seamă din cabinetul executivului. Astfel, Ministerul Sănătății Educației ar fi unul deosebit de important. De asemenea, Ministerul Culturii Sportului este esențial pentru o populație ce nu este nici cultă și nici sport nu face.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button