Diverse

Mii de turiști români au așteptat și-n acest an degeaba ca Papa să declare “FCSB e STEAUA”

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Dezamăgire maximă pe chipurile celor peste 5000 de români prezenți și-n acest an în Vatican, în piața Sf. Petru. S-au adunat cu nădejde-n inimă că în acest an Papa se va îndura de ei și va declara în final “FCSB e STEAUA”. Degeaba însă, conducătorul bisericii catolice a rostit doar celebrul “Urbi et orbi”.

Astfel, liderii de galerie FCSB au pregătit degeaba evenimentul, celebrele “Skip the line” de pe biletele de intrare la Vatican fiind înlocuite de pomană cu “Skip the line – Sărbatoarea roș-alabastră”. Martorii oculari au relatat amploarea pregătirii ce a fost în piață: “S-au îndurat și au cumpărat lumânări din parohie, nu d’alea ieftine de la magazinele convenționale. Ba chiar au făcut template-uri de mesaje pentru apropiații din țară cu textul “Fie ca și tu să fi auzit că FCSB e STEAUA”.

La finalul procesiunii, văzând că Papa nu are de gând să rostească cuvintele magice, s-a instaurat jalea. “Am văzut ultrași catane bătrâne, plângând, nu mai aveau ochi de cumpărat fake-uri de la noi”, spun asiaticii și tuciuriii din piață.Mulțimea a relatat chiar că românii și-au țintuit privirile către aplicațiile de traduceri la auzul “Urbi et orbi”, că poate Papa “o fi zis FCSB e STEAUA” într-o altă limbă. “Da poate e o limbă nouă, poate chiar a rostit”.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button