Diverse

La Catedrala Mântuirii se introduce “Skip the line” pentru cei vor să fie primii ce iau Lumină

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

În prag de mare sărbătoare, Biserica Ortodoxă Română vine în sprijinul credincioșilor români cu pachete speciale, doar doar lumea se va apropia mai mult de Biserică. După ce vreme îndelungată mai marii prelați nu au reușit să atragă credincioșii spunând că ușile sunt deschise pentru toți, gratuit, cu ocazia Paștelui a venit și schimbarea de paradigmă.

Astfel, la impunătoarea Catedrală a Neamului pot fi rezervate locuri speciale pentru slujba de Înviere, de tipul “Skip the line”. Asta întrucât se cunoaște îmbulzeala din dorința de a fi cât mai aproape de preoți, când aceștia oferă tutror Lumina.

Desigur, nu cu titlu gratuit. Pachetul costă în jur de 5€ de persoană, însă doar pentru încă 2.99€ în plus se poate opta pentru serviciul de photobomb, un set de 1.5 fotografii de tip selfie cu patriarhul, cu momentul în care se ia anafura sfințită din mâna preotului. Iar doar pentru cei ce se simt exclusiviști, pentru încă 3.99€ se va permite rezerva o scurtă ședință de coaching pe teme financiare, la final de slujbă.

PS: “Skip the line” este disponibilă doar cu dovada plății contribuției pe anul în curs și a faptului că lumânările au fost cumpărate din cadrul parohiei.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button