Diverse

Kaufland: Rezultate promițătoare pentru șobolanii care adulmecă COVID-ul

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Un experiment cu rozătoare de tip șobolani care folosește animale dresate pentru a mirosi persoanele infectate cu noul coronavirus, a oferit primele rezultate promițătoare, au declarat miercuri feliatorii de parizer din spatele raionului de mezeluri, dintr-un Kaufland ordinar, potrivit AFP.

Trei șobolani de talie mare, Kössi, ET și Miina, au adulmecat până la 2.200 de antibotnițari de la instalarea cabinei de testare în fața ușii glisante de la intrarea în magazin. Astfel, protagoniștii au reușit performanța ca la sfârșitul lunii septembrie să detecteze virusul în 69% dintre indivizi !

Reprezentanți oficiali ai Kaufland au declarat că drumul a fost foarte lung până în acest punct, iar cei care doresc așa ceva ar putea face un parteneriat cu ei: “Noi le creștem și educăm șobolanii, ei doar îi cumpără. Ieftin și bun”.

Deși experimentul urmează să continue până cel puțin anul viitor, echipa spune că primele rezultate sunt extrem de îmbucurătoare, însă mereu este loc de mai bine. Șobolanul mai mărișor, Kössi, dă semne că ar putea fi rasist, întrucât pare să indice virusul în special la femeile cu ten mai tuciuriu, ce își fac veacul pe la magazinele concurente.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button