Diverse

Kaufland impune purtarea măștii și după pandemie, ca să nu li se mai mănânce strugurii

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Iaca este și pandemia asta bună la ceva. După o întâlnire a marilor lanțuri de magazine din țară, Kaufland, Carrefour și Mega Image pe tema boabelor de struguri care tot dispar de pe rafturi, prima dintre ele s-a decis să fie o deschizătoare de drumuri și va impune reguli stricte în viitor. Astfel, masca de protecție va fi obligatorie tot timpul, atât pentru clienți cât și pentru angajați.

Deși criticați de celelalte magazine pentru așa o masură restrictivă ce pare impulsivă, Kaufland le răspunde sincer și pe șleau: “Vulpea ce n’ajunge la struguri zice că’s acri. Am încercat să punem struguri stricați sau fake, de plastic, insă nimic nu a funcționat. Până la apariția pandemiei, care ne’a deschis ochii. Strugurii fake au zis că’s biluțe anale chiar. ”

Pensionarii pare a fi cei mai dezavantajați de această nouă regulă în magazin, întrucât furatul a încă 10-20 de pungi, împreună cu câteva boabe de struguri făcea parte din sportul de dimineață, cât timp anagajații nu erau așa vigilenți: “Ce să’i faci mamă, reguli numa pentru ei, numa pentru dânșii!”

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button