Monden

În Metaverse Loredana Chivu se închiriază cu doar 1.99 metaverși pe metanoapte

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Rețeaua de medii virtuale active, Metaverse-ul CEO-ului Facebook, capătă din ce în ce mai mult renume și este îmbrățișat de un public larg. Tocmai de aceea departamentul pentru divertisment încropește lunar tot mai multe servicii, echivalentul celora din lumea reală. De exemplu, mult râvnita Loredana Chivu se poate închiria cu doar 1.99 metaverși pe metanoapte.

“Banii ceruți nu-s puțini, ceva gen 1000 euro pe o noapte de la noi, fără costurile de outcall. Trebuie menționat aici că trebuie dusă doar în zona metapipera și metadorobanți, dacă rezervarea se face prin metacharmstudio. De asemenea, prețul este plătit pentru cea mai bună variantă a Loredanei, de acum 5-10 ani. Cea actuală se poate obține la un preț derizoriu”, spune subdivia economică a metaversului.

Prețul pentru astfel de servicii în Metaverse a ajuns, spun specialiștii din domeniu, mai volatil decât metabitcoinul. Aceasta, spune comunitatea metaversului, este doar vina hiperinflației, existând astfel posibilitatea ca Loredana să fie închiriată la prețuri negative, ceea ce se întâmplă deja cu plasticul.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button