Sport

Halep se mută din București, ca să nu mai primească vreodată duș rece

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

O nouă veste tristă din partea etalonului sportivului român. Simona Halep a anunțat, printre altele, că se dorește să își ia catrafusele din București, pe motiv că nu vrea să mai primească vreodată vreun duș rece.

Intervievată de reporteri, aceasta a ținut să explice decizia dificilă pe care a luat-o: “Prima dată voi începe cu mine, apoi îmi voi lua și rudele care se uită la TV la meciurile mele. O să mă mut la Cluj, căci alt oraș mai scump în sud-estul Europei cu greu mai găsești. Sper că acolo să-mi găsesc cadența sportivă și să am parte de dușuri calde”.

Întrebată dacă va reveni în capitală după ce Nicușor Dan va reface conductele stricate ale CET-urilor, inteligenta româncă a fost tranșantă, spunând că “în acel moment nu voi mai juca tenis și nu va mai conta”.

Se pare că aceeași problemă cu dușul rece o reclamă nu doar Halep, ci și 19% din populația non-moldavă a Bucureștiului, însă doar când joacă Simona și se uită la TV. “Moldovenii fac duș cu orice fel de apă, nu sunt plângăcioși. Și nu, nu se uită la tenis”, spune reprezentantul sindicatului moldovenilor din capitală.

Pe surse, din cauza acestei probleme stringente, hotelul jucătoarei românce, Lotus Studios, a durat mai mult cu un an să fie realizat, întrucât cerința femeii a fost să nu existe deloc duș rece, indiferent se anotimp.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button