Diverse

Gafă: România a donat Ucrainei cele 11 ambulanțe cu tot cu șpăgile în ele

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Din lac în puț. Deși ajutăm și noi cum putem Ucraina, donând de această dată ambulanțe, tot uităm să verificăm lucruri importante. După ce nu ne-am lecuit în momentul în care am donat combinezoane cu șpagă în ele, acum am donat și ambulanțele cu tot cu șpagă.

“Demisia!”, se strigă la unison în fața Ministerului Sănătății, asta după ce protestatarii consideră că se puteau face între 6 și 7 spitale regionale cu șpaga din mașinile donate. “Cine a făcut verificările? Vrem și noi să cunoaștem”.

Totuși, specialiști financiari în domeniu consideră că situația nu e așa rea. Întrucât ambulanțele vor fi transportate prin masinile celor de la MApN, în viteza lor de mers șpaga în lei va valora infinit mai puțin decât acum.

Pentru a preîntimpina un asemenea lucru, un contingent sobor de preoți specializați în astfel de recuperări a și pornit către Ucraina, cu misiunea precisă de a recupera banii, fără a-i cheltui până acasă. Dacă acest plan va eșua, MAE dă asigurări că Ucraina va răspunde trimițând către România un număr de 11 tancuri, cu tot cu mita rusească în ruble în ele.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button