Diverse

DSP Brăila dă afară gălățenii din oraș, ca să scadă rata de pozitivare COVID-19

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Dreptate pentru Brăila, în sfârșit ! Întrucât erau foarte multe cazuri, DSP-ul a luat măsura așteptată de majoritatea moldovenilor din județ: afară cu gălățenii, că doar așa rata de pozitivare va scădea sub 3 la mie.

Astfel că mii de moldoveni get beget au bagajul deja la ușă, așteptând semnalul de la autorități, ca să nu se aglomereze șoseaua dig, îngreunând circulația brăilenilor. “Numeroase escorte vor fi mobilizate și mutate către ieșirile din oraș, către Galați. Ne bazăm pe 2-3 de renume, d’acolo de la țeava aia galbenă, cu review-uri medii spre bune de la colegii jandarmi. Acestea tocmai au ajuns recent din Germania, din cauza temerii față de o posibilă carantinare acolo. ”, spune șeful Poliției pe Brăila.

Și nu doar atât. Pentru a le da o mână de ajutor, câțiva mai scrupuloși din partea autorităților brăilene au venit cu ideea de a dubla indicatoarele de pe Calea Galați, cu scris în moldovenește. Totul ca să știe că este pentru ei, nu pentru munteni. “Ne gândim chiar să redenumim pentru câteva zile chiar toate străzile așa”, spune primarul.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button