Politică

Dragnea scoate prima carte: 6 obiective pe care trebuie neapărat să le vizitezi la Jilava

Acest articol este un pamflet și trebuie luat ca atare

În sfârșit. Cerută în mod insistent de fanii fostului lider al partidului roșu din România, prima carte a lui Dragnea este gata să fie citită. Sau folosită ca variantă de backup la tot mai puținele role cu 3 straturi din rafturile Kaufland.

Un fost coleg de celulă cu Dragnea a oferit informația pentru prima dată, după ce acesta a reușit să scape de pârnaie: Încă puțin, aveți răbdare. Până chelește o termină. Mai are de descris un ultim obiectiv musai de vizitat în interiorul penitenciarului.”

E de văzut carcera, după ce îl bați pe negrul din celula ta. Apoi, după ce te bate el, infirmeria poate fi luată în considerare pentru un tur. Asta dacă mai vezi cu ochii. Popota este o experiență, atunci când curierul de la Glovo refuză să mai vină până la Jilava ca să îți aducă meniul acela cu pachetele de țigări. De asemenea, zona de vizitatori, dar numai dacă te așteaptă la telefon gagica aia cu 28 ani mai tânără și cu bmw luat din banii tăi. Ar mai fi și altele de văzut, dar le veți descoperi din carte.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button