Monden

Din cauza petardelor vecinilor, lui Nuțu i-au scăpat din curte 2/3 lei

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Seară tristă pentru dresorul de lei și de fraieri, chiar în fieful său. Obișnuind ca de fiecare Revelion să își lase leii să zburde prin curte, anul acesta o năpastă s-a abătut chiar asupra lor. O petardă mare dată de un clan rival i-a buimăcit efectiv și a făcut animalele să sară gardul, făcându-se nevăzute pentru mai multe ore. Se pare că leii, înainte de a fi reperați au condus haita de câini debusolați ai mai multor cămătari.

“Mă așteptam la așa ceva din partea lui Cici, maimuța, nu de la leii mei”, avea să declare mai târziu Nuțu. Cel mai tânăr exemplar a fost zărit în fața casei celui mai rău platnic dintre clienții cămătarului, ceea ce a facilitat aducerea sa acasă, împreună cu o mai veche datorie în valută.

Nici cu al doilea nu a fost o mare bătaie de cap. A fost găsit numaidecât de echipajul ce fusese repartizat prin epelul 112, că stătea lângă mașina poliției. Baloo, așa cum mai este cunoscut leul, fusese hrănit în tinerețe de polițistul din mașină, cu resturi de la o shaworma, crezând că este urs.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button