Politică

Criminal de război: Putin și-a pus 2 regimente să privească în pauze meciurile lui Dinamo

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Unde se oprește ? Putin pare că și-a pierdut complet mințile în misiunea sa de a denazifica Ucraina. După ce a amenințat zile în șir că urmează să utilizeze arme nucleare, de această dată nu a mai zăbovit și a trecut direct la fapte. Supărat foc și pară pe trupele sale, liderul de la Kremlin le obligă acum să privească în pauzele de luptă meciurile echipei Dinamo.

“Ce urmează ? Să le privească și pe cele de la FCSB ? Este picătura ce a umplut paharul. Vladimir Vladimirovici Putin este un criminal de război !”, vuiesțe media occidentală, într-un puseu de revoltă. “Cu toții încercăm să ne fofilăm cum putem. Câțiva colegi mai răzvrătiți au reușit să scape de oroare, folosind internetul StarLink dat de Elon Musk și privind 90 minute de porno premium pe conturile pornhub ale unor colegi. Dar asta nu va ține mult”, se arată revoltați soldații ruși.

Auzind de grozăviile comise, mai mulți comisari ucrainieni și europeni strâng deja probe pentru stufosul dosar ce va fi depus curând la Haga, pentru crime împotriva umanității. “Până în acest moment am depistat pe întreg teritoriul un număr de 178 militari ruși forțați să privească meciurile dinamoviste din acest an. După ce le epuizau erau obligați de santinele să le mai pună o dată dacă vă vine a crede. Eminamente tortură”.

Conform unor surse americane de încredere, se pare că planul totalitaristului Putin este mai amplu, amenințând în viitorul apropiat că populația din Ucraina va avea aceeași soartă, dacă aceasta nu se va supune regulilor rusești.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button