Sport

Ca România să nu retrogradeze din Liga Națiunilor, UEFA lipește Liga B de Liga C

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Ajutor nesperat din partea reprezentanților de seamă UEFA. Surprinși că România a căzut în grupă cu echipe grele, Bosnia, Finlanda și Muntenegru, forul european s-a reunit de urgență. Acesta consideră că nu este deloc drept ca echipa națională să joace cu echipe dificile și, posibil să retrogradeze într-o ligă inferioară.

Așa c-au decis lipirea Ligii C de Liga B, având de înfruntat astfel toate adversarele slabe. “Sperăm să fie un drum deschis către rămânerea în elita fotbalului mare, pentru voi. Există, de asemenea, posibilitatea juxtapunerii și de Liga D, în caz extrem, și de Liga E, în caz de dezastru”, spune președintele Aleksander Čeferin.

În paralel au fost făcute diverse simulări cu toate scenariile posibile, DSNN (Departamentul de Supraveghere al celor mai Neproductive Naționale) având rezultate îmbucurătoare pentru tricolorii noștri. Dintre toate scenariile, într-unul singur mai poate retrogada România. Acela în care se desființează UEFA.

S-a constatat, în cadrul aceluiași departament, că moraul echipelor naționale crește în momentul în care întâlnesc selecționata tricoloră. Antrenorii acestora le spun verde-n față jucătorilor că joacă cu România, indiferent de adversar. Sau cu Dinamo București, dacă există jucători ce ridică din umeri la auzul echipei naționale a României.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button