Monden

Ca ProTV să fie lider și Revelionul viitor, îl ia pe Dan Negru și il dă pe Măruță la Antene

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

În noaptea de Anul Nou au fost audienţe neaşteptate întrucât, pentru prima dată în 20 de ani, Pro TV a depăşit Antena 1, respectiv programul de Revelion prezentat de Dan Negru. În urma acestui eveniment cu adevărat neașteptat a fost întrunit board-ul de conducere al ProTV ce a disecat problema ore în șir, concluzia fiind una unanimă: “pentru a continua pe aceeași linie și la anul, îl dăm la schimb pe Măruță și-l luăm pe Dan Negru”

Stenograma proaspăt ajunsă în public relevă și adevăratul motiv pentru care a fost adoptată această schimbare: “Alegem răul cel mai mic, că și așa nu știam cum să scăpăm de Mămăruță și emisiunea lui de cacao. De multâ vreme așteptam această ocazie. Mai bine mai târziu decât niciodată. E bine c-au acceptat trocul cu Dan Negru, altfel trebuia găsit numaidecât pe cineva mai slab la o altă televiziune. Dificil”.

În urma mutării, ProTV va avea toate drepturile asupra Revelionului Starurilor, însă sub egida propriului scenariu. Astfel, Selly va fi mascat în Selly, ca nimeni să nu recunoască un copchil atât de enervant, în timp ce Bianca Drăgușanu se va deghiza într-un Teraftalat de polietilenă, cu voce modificată. Ca lumea să nu creadă că este doar o simplă pungă de plastic.

Ca linia de clasament final să se păstreze și la începutul următorului an, Kanal D va trimite la B1 TV emisiunea “Roata distracției”, modificată în “Roata distracției proaste”, împreună cu prezentatorul Toni Grecu. În lipsa unei emisiuni veritabile, B1 TV trimite la rândul său “Știrile Revelionului”, împreună cu toți prezentatorii, că nu s-a găsit doar unul de cacao.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button