Diverse

Bugetarii vor primi spor de praf în mod implicit, după ce s-a pus praful pe munca lor

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare !

Gata cu discuțiile inutile despre tăierea sporului de praf din unitățile bugetare. Guvernanții au decis în unanimitate menținerea acestuia, pe baza unei analize amănunțite, ce are la bază faptul că s-a pus praful pe munca bugetarilor. “Cum să mai simt că munca mea contează dacă s-a pus praful pe ea ? Avem nevoie de acel spor, indiferent dacă treaba este realizată de către noi sau de roboți”, este revolta unui flăcău bugetar.

De asemenea, aleșii au întocmit un raport detaliat despre acest spor, ce va fi dat publicității cât mai curând. În acesta se vorbește pe șleau de ce este imperios necesar să fie dat acest supliment salarial peste tot. Un prim argument ce se regăsește în raport este praful de pe instituții și cel de pe munca/cârca angajaților. Altul că oricum se alegea praful de rudele indivizilor angajați la stat. Așa că toți trebuie să beneficieze de acest spor de tip privilegiu.

Totuși, a fost adusă o precizare raportului, într-o anexă cu font de 5,5. În instituțiile unde există și își face treaba femeia de serviciu și încă nu s-a pus praful pe munca ei, aceasta va elimina praful din suprafețele comune, iar sporul va fi acordat printr-o schemă piramidală aprobată de către conducătorul instituției.

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button